Om Daghøjskolen FOKUS

Daghøjskolen FOKUS Læring, udvikling og fremtid

Daghøjskolen FOKUS bidrager til en succesfuld beskæftigelse i Aalborg gennem en række forskellige og innovative projekter.

Vi er en højskole i byen og et uddannelsessted, som bygger på et folkeoplysende værdigrundlag. Det betyder, at vi ønsker at begejstre, engagere og motivere dig, give dig faglig indsigt og sparring til, hvordan du håndterer hverdagen, livet, dit talent eller dit fremtidige job- eller uddannelsesvalg. Vi prioritere at samarbejde bredt med andre uddannelsessteder og virksomheder, da vi tror dette giver de bedste resultater for vores deltagere.

Vi står for faglighed, oplysning, undervisning og talent. Vi skaber de bedste rammer for din personlige udvikling, dannelse, fællesskab og forberedelse til uddannelse eller job. Vi giver dig redskaberne til at opnå et øget selvværd og et stærkere fysisk og psykisk fundament, så du i fremtiden har lettere ved at gennemføre uddannelses – eller jobmål. I Daghøjskolen brænder vi for at skabe de bedste forudsætninger for at kunne vejlede og hjælpe dig videre. Det gør vi med en altid nytænkende og inspirerende tilgang til læring, udvikling og forandring og i lydhørhed over for, hvem du er.

Når du starter på daghøjskolen, tilpasser vi forløbet dine mål og behov. Vi tilbyder en bred vifte af projekter, som kan sammensættes, så det giver bedst mening for dig.

Læs mere om vores forskellige projekter. Vi står altid til rådighed, hvis du har brug for oplysninger, og vi vil rigtig gerne vise dig rundt, hvis du har lyst til at komme forbi.

MEDARBEJDERE

Jette Rønn Smits

Fitness - en sund krop

Vejleder/underviser

KVINDEDAGHØJSKOLEN/RETRO

Tanja Jacobi

Underviser

ADMINISTRATION

Lone Jacobsen

Adm. medarbejder

  • Instagram - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle

Daghøjskolen FOKUS, Aalborg

info@fokus-folkeoplysning.dk